Απίστευτη καταγγελία στον Βασιλειάδη: “Μη δίνετε χρήματα στις ΕΠΣ γιατί τα τρώνε”!

Print Friendly, PDF & Email

Σε απίστευτη καταγγελία προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γ. Βασιλειάδη, προέβη ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, βάσει όσων ανέφερε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής της «Κίνησης Πολιτών για το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Καρδίτσας», Ηλ. Χατζής.

Ο Χατζής υποστηρίζει ότι ο αξιωματούχος της ΕΠΣ Καρδίτσας απευθυνόμενος στον υφυπουργό Αθλητισμού, κατά την παρουσία του στο δημαρχείο Σοφάδων, του είπε να μη δίνει λεφτά στις Ενώσεις γιατί τα τρώνε, εκτός από την ΕΠΣ Καρδίτσας!

Παίρνοντας το λόγο ο Χατζής είπε στον Βασιλειάδη: «Είχα σκοπό να ζητήσω, στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του υπουργείου, την οικονομική ενίσχυση των σωματείων μέσω της τοπικής ΕΠΣ, όμως μετά από αυτό που είπε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας για τις Ενώσεις, σας προτείνω να χρηματοδοτήσετε απευθείας τα σωματεία».

Ο Βασιλειάδης, κατά την παρουσία του στην Καρδίτσα την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκε το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, παρουσία του προέδρου της, Εμ. Παλάσκα και του μέλους της Ε.Ε. Κ. Λαμπρόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΣ Καρδίτσας έχει παραλάβει ως «ολοκληρωμένο» από την ΕΠΟ το έργο κατασκευής του ενωσιακού αθλητικού κέντρου, ενώ η υπόθεση σχετικά με το αν πληρείται ο σκοπός για τον οποίο ο χώρος παραχωρήθηκε από το Δήμο στην ΕΠΣ Καρδίτσας βρίσκεται στο στάδιο της προδικασίας από την Ποινική Δικαιοσύνη, έπειτα από καταγγελίες που έχουν γίνει από την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Ηλ. Χατζή, ο οποίος έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση ως το «μεγαλύτερο σκάνδαλο».

Στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Βασιλειάδης ρωτήθηκε για το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Καρδίτσας και απάντησε λέγοντας τα εξής: Δεν γνώριζα με λεπτομέρειες τι είχε συμβεί. Εδώ και δύο μέρες βομβαρδίζομαι με πληροφορίες. Εγώ συμβάλλομαι με το δημόσιο και το δήμο (σ.σ. η έκταση ανήκει στην ΕΠΣ Καρδίτσας που είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου). Ενδεχομένως θα πρέπει να αλλάξει και το μείγμα της διοικούσας επιτροπής στην οποία έχει πλειοψηφία η ΕΠΣ Καρδίτσας. Δεν θα προχωρήσουμε σε καμία δράση εάν αυτά δεν έχουν λυθεί.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το 1.00.06 και μετά το απόσπασμα από τη συνέντευξη Βασιλειάδη και τα σχόλια του δημοσιογράφου Θ. Κατσάρα στην εκπομπή του στο Θεσσαλία TV το βράδυ της Κυριακής 4/3

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή