Μετακλητός στην ΕΡΤ ο Αντώνης Πανούτσος

Print Friendly, PDF & Email

Θέση ειδικού συμβούλου στη γενική διεύθυνση ενημέρωσης στην κρατική τηλεόραση λαμβάνει ο δημοσιογράφος και υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εθνικές εκλογές, Αντώνης Πανούτσος, κατόπιν απόφασης του διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Γαμπρίτσιου.

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια, ο δημοσιογράφος Αντώνης Πανούτσος λαμβάνει θέση μετακλητού υπαλλήλου, καθώς προσλαμβάνεται ως ειδικός σύμβουλος στην ΕΡΤ, στη γενική διεύθυνση ενημέρωσης.

Σημειώνεται πως και ο Αντώνης Πανούτσος ανήκει στους αποτυχόντες υποψήφιους βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές που λαμβάνει θέση σε κρατικό φορέα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αρθρογραφούσε σε μέσα όπως το liberal.gr και Πρώτο Θέμα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, αναμένεται να εμφανίζεται στην «Αθλητική Κυριακή».

«Το δημόσιο έχει δεινοσαυρικό χαρακτήρα» δήλωνε σε συνέντευξή του ο δημοσιογράφος, σε συνέντευξή του στο News 247 όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, συμπληρώνοντας πως «η Ελλάδα χρειάζεται ανασυγκρότηση μέσα από την ιδιωτική οικονομία».

Πηγή: thepressproject.gr