Στις 24/2 η απολογία ΕΠΟ-Αρη – Ως θετική εξέλιξη βλέπουν την κλήση οι “κίτρινοι”

Print Friendly, PDF & Email

Το πειθαρχικό όργανο της FIFA κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Άρης και την ΕΠΟ στις 24 Φεβρουαρίου για μη τήρηση διεθνούς απόφασης.

Οι “κίτρινοι” έχουν τιμωρηθεί με απαγόρευση μεταγραφών από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ωστόσο η ΕΠΟ εξέδωσε το δελτίο του Ντουρμισάι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ο παίκτης μετακινήθηκε από τον Ολυμπιακό στον Αρη.

Στον Αρη προσπαθούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να άρουν το ban της FIFA. Μάλιστα το νομικό επιτελείο των “κίτρινων” θεωρεί θετική εξέλιξη ότι κλήθηκε και η ΠΑΕ σε απολογία και όχι μόνο η ΕΠΟ.

Την απάντησε έδωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ,

«Υπάρχει κλήση σε απολογία και στον Άρη για τη μη εφαρμογή απόφασης. Ακούγεται παράδοξο, ωστόσο είναι ένα θετικό στοιχείο για εμάς ως προς το διαδικαστικό. Δηλαδή, με τη συγκεκριμένη κλήση ανοίγει πλέον η διαδικασία και επισήμως ούτως ώστε να πούμε τις απόψεις μας τόσο εμείς όσο και η ΕΠΟ», είπε ο δικηγόρος του Άρη, Αργύρης Λίβας, μιλώντας στον Ρ/Σ Metropolis 95.5 καιπρόσθεσε.

«Ακόμη και στο ενδεχόμενο μη δικαίωσής μας, θα υπάρχει μια απόφαση την οποία θα μπορούσε να εφεσιβάλλουμε στο CAS. Γι’ αυτόν τον λόγο, σε κάθε περίπτωση, αυτή η εξέλιξη είναι θετική».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή