Ένταση, ατάκες… φωτιά και παραλίγο ξύλο στο ΔΣ της Football League

Print Friendly, PDF & Email

Επεισοδιακό ήταν το ΔΣ της Football League, αφού λίγο έλειψε οι εκπρόσωποι των ομάδων να έρθουν στα χέρια.

Αφορμή για την ένταση, φέρεται να υπήρξε η ατάκα του προέδρου της Καλλιθέας, Γιάννη Αβραντίνη, ο οποίος είπε πως: «Έχουμε μπλέξει με στοιχηματζίδες».

Αρχικά, αντέδρασε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος τον ρώτησε: «Τι κάνεις εσύ εδώ και μου μιλάς έτσι;», για να ακολουθήσει η οργισμένη αντίδραση του πρόεδρου της Παναχαϊκής, Κώστα Μπακαλάρου: «Ε, όχι και όλοι στοιχηματζίδες».

Στη συνέχεια, με το κλίμα να είναι πλέον τεταμένο, ο Αβραντίνης έκανε λόγο για τα παλιά χρέη της Παναχαϊκής: «Δεν θα έπρεπε να παίζετε στη Β’ Εθνική, που έχετε 7 εκατ. ευρώ χρέη», με τον κ. Μπακαλάρο να διερωτάται: «Να πει εμάς στοιχηματζίδες;».

Τα χειρότερα, απετράπησαν με την έγκαιρη παρέμβαση της ασφάλειας, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο διεκόπη, με τους Μπακαλάρο, Κατσουράνη, Μαντζανά και τον πρόεδρο του Καραϊσκάκη, Οδυσσέα Δράκο, να βγαίνουν σε έξαλλοι κατάσταση από την αίθουσα.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος έδωσε για πρώτη φορά το παρών στο ΔΣ, εμφανώς απογοητευμένος, είπε : «Μας είπε ότι έχουμε 7 εκατ. ευρώ χρέη. Ποιοι είμαστε; Η Γιουβέντους;» και όταν του ζητήθηκε να μην αποχωρήσει, ώστε να βρεθεί λύση τόνισε: «Δεν σώζεται η κατάσταση. Δεν ξανά πατάω το πόδι μου εδώ»!

Τελικά, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Αβραντίνης, με τη συνεδρίαση να συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή