Έπεσε στο κενό από 62όροφο ουρανοξύστη προσπαθώντας να κάνει έλξεις

Print Friendly, PDF & Email

Η τελευταία “παράσταση” ήταν για τον πρώτο Κινέζο rooftopper, τον 26χρονο Γου Γιονγκνίνγκ η προσπάθεια να κάνει pull-ups κρεμασμένος από τον κορυφή ενός 62όροφου ουρανοξύστη, καθώς το εγχείρημα δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Την προσπάθεια και τον θάνατό του κατέγραψε κάμερα που είχε τοποθετήσει ο ίδιος σε άλλο σημείο του κτιρίου, με το βίντεο να προκαλεί ανατριχίλα. Ο 26χρονος φαίνεται να κρεμιέται στο κενό και να κάνει pull-ups, ωστόσο κάποια στιγμή διακρίνεται να παλεύει να κρατηθεί και εν τέλει πέφτει. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε μια βεράντα, 14 μέτρα πιο κάτω, από έναν καθαριστή παραθύρων.

Σύμφωνα με την σύντροφό του, ο εν λόγω ουρανοξύστης είναι προσβάσιμος στο κοινό μέχρι τον 44ο όροφο και μετά απαιτείται ειδική κάρτα για την είσοδο στο ξενοδοχείο, που φιλοξενείται στους πιο πάνω ορόφους. Η κοπέλα πιστεύει ότι ο 26χρονος ανέβηκε με το ασανσέρ τους 40 πρώτους ορόφους και μετά έκανε αναρρίχηση για να φτάσει στην κορυφή του κτιρίου.

Ο Γιονγκνίνγκ σκοτώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου αλλά η οικογένειά του επιβεβαίωσε τον θάνατό του έναν μήνα αργότερα, μετά από μηνύματα fans του, στα οποία εξέφραζαν την ανησυχία τους για το γεγονός ότι για εβδομάδες δεν είχε ανεβάσει κανένα βίντεο στα social media.

Ο Γιονγκνίνγκ, ένας χαμηλόμισθος ηθοποιός σε κινηματογραφικές ταινίες στην Κίνα, έγινε blogger στις αρχές του 2017, με τα βίντεό του από διάφορα ριψοκίνδυνα εγχειρήματα να κεντρίζουν το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου, αποφέροντάς του παράλληλα και χρήματα.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή