«Αίσχος το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους»

Print Friendly, PDF & Email

Την αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου εξέφρασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο Βασίλης Τσιάρτας.

Ο παλαίμαχος διεθνής έγραψε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν.
Υ. Γ
Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Φυσικά το σχόλιο του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και εν συνεχεία ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και της Σεβίλλης με νέα του ανάρτηση ξεκαθάρισε τη θέση του για τα ομόφυλα ζευγάρια και τους ομοφυλόφιλους:

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα , οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις κ οτιδήποτε αλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν κ παιδιά όπως έπισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Κ αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί είναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου κ η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή