Αγωγή NOVA κατά Super League για μείωση 40% του τιμήματος των τηλεοπτικών!

Print Friendly, PDF & Email

Αγωγή με στόχο τη μείωση του τιμήματος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League κατέθεσε η NOVA.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, στην αγωγή η NOVA ζητεί μείωση του τιμήματος κατά 40%, ενώ στη διαπραγμάτευση με τη Super League η μείωση που είχε προτείνει ήταν της τάξης του 18%.

Η NOVA για την κίνηση αυτή επικαλείται τη χαμηλή εμπορική απόδοση της Super League, η οποία συνέβαλλε καθοριστικά στη μείωση των οικονομικών μεγεθών, ενώ υποστηρίζει ότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια διαπραγμάτευσης χωρίς αποτέλεσμα.

Επίσης η NOVA, απάντησε στο εξώδικο που της είχε στείλει η Super League ζητώντας την καταβολή της πρώτης δόσης για το νέο πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας ότι χρήματα θα δοθούν στις ΠΑΕ εφόσον αρχίσει το πρωτάθλημα και αφήνοντας ανοιχτό το πόσα χρήματα θα είναι αυτά.

Με βάση τα παραπάνω και την στάση που κρατούν οι ΠΑΕ της Super League, φαίνεται πως η κατάσταση στις σχέσεις τους με το συνδρομητικό κανάλι είναι οριακή και πως η σύμβαση που υπάρχει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του νέου πρωταθλήματος ουσιαστικά αυτήν την στιγμή έχει τιναχθεί στον αέρα με ό,τι αυτό σημαίνει για την έναρξη και την ομαλή συνέχιση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή