Ακυρη η απόφαση της ΕΠΣ Καβάλας για τον Μπάμπη Ευσταθιάδη

Print Friendly, PDF & Email

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας Μπάμπη Ευσταθιάδη και ακύρωσε την απόφαση της ΕΠΣ Καβάλας με την οποία απαγορεύτηκε στον Ευσταθιάδη η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο μέσω διοικήσεων τοπικών ερασιτεχνικών ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΣ Καβάλας είχε απαγορεύσει στον Ευσταθιάδη την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, μετά την προσφυγή του τελευταίου στη δικαιοσύνη αναφορικά με το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ενωση.

Aναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Δέχτηκε την ένδικη προσφυγή του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη. Ακυρώνει την από 19/9/2017 απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Καβάλας, που περιλήφθηκε στο υπ΄αριθμ. 16/19.9.2017 απόσπασμα πρακτικού συνεδρίασης της Ε.Ε. της ΕΠΣ Καβάλας.

Απορρίπτει την προσφυγή της ΠΑΕ ΓΣ Καλλιθέα, με την οποία η προσφεύγουσα ζητά την εξαφάνιση της από 18/05/2018 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Football League στο σκέλος που την αφορά και σχετίζεται με την αφαίρεση από την ομάδα της τριών (3) βαθμών από τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της περιόδου 2017-2018 σύμφωνα με την απόφαση της ΠΟΑ/ΕΠΟ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή