Αμφισβητεί ο Ολυμπιακός την έκθεση της αστυνομίας, την Τρίτη η απόφαση

Print Friendly, PDF & Email

Δεκτό έγινε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, το αίτημα του Ολυμπιακού για κατάθεση υπομνημάτων έως το μεσημέρι της Τρίτης (13/03).

Οι “ερυθρόλευκοι” αμφισβητούν την έκθεση της αστυνομίας, καθώς όπως υπογράμμισαν “δεν δεχόμαστε ότι υπάρχει τραυματισμός”, ενώ θεωρούν ότι οι ποινές είναι δυσανάλογες της παραβατικότητας και “θα πρέπει να περιοριστούν, σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας”.

«Οι κυρώσεις που μας επιβλήθηκαν δεν έχουν την αναλογικότητα προς τον βαθμό της παραβατικότητας. Οι ποινές είναι απολύτως δυσανάλογες και θα πρέπει να περιοριστούν, σύμφωνα με την αρχή της αναλογικότητας.

Ο διαιτητής και ο παρατηρητής λένε ότι το προσωπικό ασφαλείας συνέδραμε στην εκτόνωση της έντασης, συνεπώς ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήταν δυνατόν», ανέφερε ο δικηγόρος των Πειραιωτών, Βασίλης Δημακόπουλος.

Από την πλευρά του, ο έτερος νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Αργύρης Λίβας, ισχυρίστηκε ότι: «Σε όλη την διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοί μας επέδειξαν άψογη συμπεριφορά. Υπήρξαν μόνο κάποιες μικρές αψιμαχίες με τα όργανα της αστυνομίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο. Δεν δεχόμαστε ότι υπάρχει τραυματισμός όπως αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας, την οποία αμφισβητούμε. Η καύση πανό και κασκόλ δεν αποτελεί φθορά περιουσίας.

Οι φίλαθλοι δεν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσουν κάποια φθορά. Δεν έγιναν φθορές εντός του γηπέδου. Μπήκαν και διαμαρτυρήθηκαν στους δικούς μας ποδοσφαιριστές. Η αποστολή της ΑΕΚ έχει αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή