Αναδίπλωση Κισσαμικού στον κίνδυνο βαρύ προστίμου για την «στοχοποίηση» Διαμαντόπουλου

Print Friendly, PDF & Email

Την Πέμπτη (10/1) απολογήθηκε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο ΑΟΧ/Κισσαμικός για την ανακοίνωση κατά του διαιτητή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ανήμερα της επίθεσης στον διεθνή διαιτητή Θανάση Τζήλο, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός με ανακοίνωσή του είχε εξαπολύσει επίθεση στον Διαμαντόπουλο, υποστηρίζοντας πως «έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός».

Κατά την απολογία του, ο πρόεδρος του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης αναδίπλωσε, τονίζοντας πως δεν έγραψε ο ίδιος την ανακοίνωση, ότι αυτή δεν εγκρίθηκε από τον νομικό του σύμβουλο, Αρη Λυχναρά και ότι ήταν μία ενέργεια της στιγμής που προήλθε από συναισθηματική αγανάκτηση.

Η έδρα επεσήμανε στον Ροκάκη ότι με τέτοιου είδους ανακοινώσεις υπάρχει στοχοποίηση διαιτητή, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του Κισσαμικού είπε πως δεν πιστεύει ότι τα λάθη που έχουν γίνει κατά καιρούς εναντίον της ομάδας του ήταν εσκεμμένα.

Παρόλα αυτά, για να δικαιολογήσει την αγανάκτηση που εκφράστηκε μέσω της συγκεκριμένης ανακοίνωσης προσκόμισε στην έδρα στικάκι, που περιλαμβάνει σχετικά δημοσιεύματα και φάσεις στις οποίες οι Κρητικοί θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί.

«Δεν είχαμε λόγο, ούτε σκοπό να θίξουμε τον διαιτητή ή να τον στοχοποιήσουμε. Φέτος έχουμε πολλά και σοβαρά παράπονα, συνεχόμενα, από διαιτησίες σε βάρος μας. Η στόχευση μας ήταν να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας, να δώσουμε να καταλάβει ο κόσμος της διαιτησίας, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, ότι δεν πάει άλλο και ότι δε γίνεται σε κάθε παιχνίδι σχεδόν να αδικούμαστε από αποφάσεις των διαιτητών. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του ο Ροκάκης.

Σημειώνεται ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός κινδυνεύει με πρόστιμο το οποίο μπορεί να κυμανθεί από 20 ευρώ έως 50.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή