Ατρόμητος: Η αναμενόμενη τιμωρία του Ουάρντα και οι αιχμές κατά της ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ατρόμητος δεν άφησε ατιμώρητη τη συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός κατά την αλλαγή του αντέδρασε στις αποδοκιμασίες του κόσμου της ΑΕΚ κάνοντας χειρονομίες απονομής αναφερόμενος προφανώς στις δύο σερί κατακτήσεις κυπέλλου του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ αλλά και στην επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Εν συνεχεία είχε έντονο διάλογο με φίλους της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο λίγο πριν αποχωρήσει η αποστολή των Περιστεριωτών από το ΟΑΚΑ, ενώ ανέβασε και στα social media υβριστικό σχόλιο κατά της ΑΕΚ υπενθυμίζοντας τις ήττες της Ενωσης από τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος με σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Μετά τα χθεσινά γεγονότα έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου ο Αμρ Ουάρντα τελεί υπό τιμωρία και θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας».

Πλέον μένει να φανεί αν η ομάδα του Περιστερίου θα έρθει σε συμφωνία και με τον ΠΑΟΚ για διακοπή του δανεισμού του Αιγύπτιου άσου, ή αν θα βάλει νερό στο κρασί της και θα δεχθεί πίσω τον παίκτη στο μεταγενέστερο χρόνο.

Η προαναγγελία της τιμωρίας και οι αιχμές…

Σημειώνεται ότι η δυσαρέσκεια της ΠΑΕ Ατρόμητος έγινε γνωστή ήδη από χθες (26/2) και το σχόλιο που ανάρτησε στα social media ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Χρήστος Γαλαριώτης, ο οποίος πάντως εκτός από το θέμα του Ουάρντα άφησε αιχμές και κατά της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή