Αυτά είναι τα 119 μέλη του Ρουβίκωνα

Print Friendly, PDF & Email

Στην καταγραφή των μελών και της ηγετικής ομάδας του Ρουβίκωνα έχουν οδηγήσει οι προσαγωγές, οι συλλήψεις και οι ταυτοποιήσεις που έχουν γίνει μετά από 87 επιθέσεις της αναρχικής ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN Greece, ο Ρουβίκωνας αποτελεί από 119 άτομα, 81 εκ των οποίων είναι άνδρες και 38 γυναίκες. Στην κεφαλή της οργάνωσης βρίσκονται δύο άνδρες, με τον πρώτο να έχει 21 συλλήψεις και προσαγωγές στο «ενεργητικό» του και τον δεύτερο 19. Αμφότεροι είχαν συμμετάσχει τον Απρίλιο του 2017 στην εισβολή στο προαύλιο της Βουλής, ενώ η τελευταία σύλληψή τους καταγράφηκε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν μαζί με ακόμη 16 μέλη είχαν εισβάλει στην ισπανική πρεσβεία.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, στον Ρουβίκωνα έχουν μπει και νέα άτομα τους τελευταίους μήνες. Συνολικά, 21 άτομα φέρονται να αποτελούν τα πιο «δραστήρια μέλη», ενώ 26 βαρύνονται με περιοριστικούς όρους.

Υπάρχουν, πάντως, και μέλη που λίγες «εμφανίσεις». Μεταξύ αυτών και μία γυναίκα, η οποία είχα πάρει μέρος στην εισβολή στο προαύλιο της Βουλής, τον Απρίλιο του 2015, και έκτοτε δεν εμφανίστηκε ξανά.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή