Η διαιτησία του Σιδηρόπουλου, το δηλητήριο που χύθηκε και η συγνώμη που δε ζητήθηκε

Print Friendly, PDF & Email

Αψογη ήταν η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Κώστα Ακρίδα.

Αντίθετα, ο έτερος κριτής, Ηρακλής Τσίκινης, σημείωσε ότι δεν ήταν καλή η παρουσία του Τζήλου στο ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, με τον μεγαλύτερο λάθος να ανήκει στον βοηθό του Κούλα Χασάν, ο οποίος σε μία εύκολη φάση δεν είδε ότι ο Πέλκας ήταν εκτεθειμένος πριν πετύχει το πρώτο γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-0, Διαιτητής: Σιδηρόπουλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Τόσο ο Σιδηρόπουλος όσο και οι βοηθοί του ήταν άψογοι στο Καραϊσκάκη. Ο τέταρτος δεν χρειάστηκε καθόλου στο ματς, καθώς η συμπεριφορά και των δύο πάγκων ήταν εξαιρετική.

Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή και δίνει την ευκαιρία στις δύο ομάδες να πάνε στον επαναληπτικό χωρίς αντεγκλήσεις και παράπονα.

Στο 53’ ορθώς οι Σεμπά και Σιμόες είδαν από μία κίτρινη για την μεταξύ τους αψιμαχία, ενώ στο 93’ δεν υπάρχει κάτι στη φάση με πρωταγωνιστές τους Φιγκέιρας και Λόπες».

ΥΓ: Από τη Δευτέρα που έγινε γνωστός ο ορισμός του Σιδηρόπουλου κάποιοι παράγοντες το μόνο που έκαναν ήταν να ρίχνουν «δηλητηριώδη βέλη» στον διαιτητή. Τώρα θα ζητήσουν συγγνώμη για όσα είπαν;».

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-0, Διαιτητής: Τζήλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Δεν ήταν καλή η διαιτησία του Τζήλου στην Τούμπα. Εδειχνε φοβισμένος και δεν είχε καλή συνεργασία με τους παίκτες. Υπήρξαν αρκετά ανάποδα σφυρίγματα, είχε θέματα στην εφαρμογή των κανονισμών, ενώ υστέρησε και στον πειθαρχικό έλεγχο.

Στο 18’ κακώς μέτρησε το γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς ο Πέλκας ήταν εκτεθειμένος. Ο βοηθός (σ.σ. Κούλα Χασάν) έκανε λάθος σε μία εύκολη φάση και γι’ αυτό πρέπει να περάσει πειθαρχική».

Βαθμολογία: 8,00

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή