Βάφτισαν “μπράβους” τους εκλέκτορες που απέκλεισε ο Παλάσκας και πήγαν να ψηφίσουν (video)

Print Friendly, PDF & Email

Η επιδημία των fake news “χτύπησε” και στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτας. Βίντεο που αναρτήθηκε στo διαδίκτυο, παρουσιάστηκε ως εισβολή μπράβων στο χώρο διεξαγωγής των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Όμως οι δήθεν “μπράβοι”, όπως τους βάφτισαν, δεν ήταν άλλοι από τους εκλέκτορες, δηλαδή από εκπροσώπους σωματείων – μελών της ΕΠΣ Καρδίτσας, οι οποίοι έφτασαν στο χώρο της διεξαγωγής τη ΓΣ για να ασκήσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους.

Εκεί πληροφορήθηκαν από τους σεκιούριτι ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος, επειδή έτσι αποφάσισαν την προηγούμενη νύχτα και προφανώς επειδή είχαν χάσει την πλειοψηφία, ο Παλάσκας και τα μέλη της Ε.Ε.Θ της Ένωσης.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων μπήκαν στο κτίριο παρά τα εμπόδια και κατευθύνθηκαν προς την αίθουσα η οποία ήταν μικρότερη χωρητικότητας από ότι θα έπρεπε και στην οποία βρίσκονταν νωρίτερα και ανεμπόδιστα τα σωματεία που είχαν απομείνει να στηρίζουν τον πρώην πλέον πρόεδρο της ΕΠΣΚ.

Μάλιστα στο βίντεο ακούγεται καθαρά η φωνή κάποιου που λέει “διακόσια χιλιάρικα σωματείο και δεν θα ψηφίσω εγώ; Έχουμε χούντα;”. Είναι ο πρόεδρος του Απόλλωνα Μακρυχωρίου, που ανέβασε την ομάδα του στη Γ’ Εθνική. Τον βάφτισαν “μπράβο”…

Επίσης ακούγονται κι άλλοι που φωνάζουν “θα λογοδοτήσετε, λαμόγια” απευθυνόμενοι προς αυτούς που πήγαν να τους στέρησαν “πραξικοπηματικά” το δικαίωμα του εκλέγειν, όπως παράνομα επιχείρησαν να στερήσουν από άλλους το δικαίωμα του εκλέγεσθαι. Τους βάφτισαν κι αυτούς “μπράβους”…

Αντί επιμύθιου:
Φαρμάκι έχω στην Ψυχή, Φέρνει μαυρίλα θολερή Στα στήθια μου.
Νύχτα αξημέρωτη ξανά, Με το πιοτό της με κερνά, Εβίβα μου.
Σκοτάδι πίνω για πιοτό, Πω πω πω πω πω πω πω πω…
Ντέφι της λύσσας μου κρατώ, πωπωπωπω, πωπωπωπω…
Και το μυαλό μου είναι θολό, πωπωπωπω, πωπωπωπω…”

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή