Βέτο των οπαδών του Πανιωνίου στην πρόσληψη Γιατζόγλου λόγω ΧΑ

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί η ΚΑΕ Πανιώνιος να ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στηβ Γιατζόγλου, όμως ο έμπειρος τεχνικός δεν θα κάτσει στον πάγκο των «κυανέρυθρων» λόγω αντιρρήσεων από τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι φίλοι του Πανιωνίου εξέφρασαν τη διαφωνία τους με την πρόσληψη του Γιατζόγλου λόγω της θετικής άποψης που έχει για την Χρυσή Αυγή (σ.σ. είχε δώσει το παρών και σε εκδήλωσή της).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:«Η δίοικηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συναισθανόμενη τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των φιλάθλων στην απόφαση συνεργασίας με τον Στήβ Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί σε ακραίο πολιτικό χώρο, εκ διαμέτρου αντίθετo με τις διαχρονικές αξίες και ήθη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, αποφάσισε την ματαίωση της».

Ετσι, οι διοικούντες την ΚΑΕ θα αναζητήσουν άλλη λύση, με τον Δημήτρη Μισιακό να είναι επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Ζιάγκο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει και ολική ανατροπή δεδομένων με επιστροφή Ζιάγκου, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία για αποχώρηση του προέδρου της ΚΑΕ, Σταύρου Αλευρογιάννη, ο οποίος είναι ενοχλημένος με την παρέμβαση των οπαδών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή