Βακάλης: Tο αστείο πρέπει να τελειώσει, να πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον της Εθνικής

Print Friendly, PDF & Email

Ραγδαίες εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον της Εθνικής Ελλάδος αναμένονται μετά την ήττα από τη Φινλανδία. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, με αφορμή την εικόνα της ομάδας μας στο Τάμπερε, τόνισε πως «αυτό το αστείο πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα», κάνοντας ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, ήταν παρών τη Δευτέρα το βράδυ στο Ράτινα Στάντιουμ του Τάμπερε, βάζει εμμέσως πλην σαφώς θέμα Σκίμπε, αλλά και γενικότερα θέμα προσώπων στην Εθνική ομάδα, τονίζοντας μάλιστα ότι η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ οφείλει να πάρει άμεσα αποφάσεις για το μέλλον του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη παρέμβαση και μάλιστα του Νο2 της ΕΠΟ για το θέμα Σκίμπε στην Εθνική. Πλέον μετά από αυτή την εξέλιξη αναμένεται να δούμε αν θα υπάρξουν και άλλες αντιδράσεις καθώς για πρώτο φορά μπαίνει επίσημα από την ομοσπονδία θέμα προπονητή.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Βακάλη:

«Δεν θα έλεγα ότι νιώθω ικανοποίηση επειδή δικαιώθηκαν οι απόψεις μου για την Εθνική μας. Μακάρι να είχα πέσει έξω. Αλλά αυτό το αστείο ΠΡΕΠΕΙ να τελειώσει. ΕΔΩ κ ΤΩΡΑ! Πρέπει η Εκτελεστική να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Εθνικής μας. Κι αυτές οι αποφάσεις να είναι ανεπηρέαστες και με γνώμονα το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και τη συμμετοχή μας στα προκριματικά του EURO. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι ΟΛΩΝ των Ελλήνων κι όχι της ΑΕΚ ή του ΟΣΦΠ ή του ΠΑΟΚ κλπ. Κι αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς η συζήτηση που θ’ ανοίξει δεν θα πρέπει ν’ αφορά μόνο το πρόσωπο του προπονητή. Χρειάζονται κι άλλες αλλαγές κι όλοι όσοι είμαστε κοντά το γνωρίζουμε. Αν μπούμε στην λογική της επίδειξης δύναμης, μη λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι το θέμα είναι η ΕΘΝΙΚΗ μας ΟΜΑΔΑ, πολύ φοβάμαι ότι η ήδη αποδεδειγμένα αποτυχημένη επιλογή του επιτελείου της Εθνικής θα εξελιχθεί σε έγκλημα…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή