Βγήκε το νέο οργανόγραμμα της ΕΠΟ, ποιες είναι οι αλλαγές στο προσωπικό

Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε και εστάλη στο προσωπικό της ΕΠΟ την Πέμπτη 23/11 το νέο οργανόγραμμα της ομοσπονδίας από το οποίο προκύπτουν και μετακινήσεις υπαλλήλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus:

– O τιμ μάνατζερ της Εθνικής, Ευ. Μαχαίρας, τοποθετήθηκε στις διεθνείς σχέσεις. Η θέση μένει προς το παρόν κενή και το πρόσωπο που θα την πληρώσει θα αποτελέσει επιλογή του Ζ. Βρύζα.

– Διευθυντής της νομικής υπηρεσίας τοποθετήθηκε ο Ν. Μπάρτζης, ο οποίος ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ μέχρι τον περασμένο Αύγουστο και επαναπροσλήφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο.

– Διευθύντρια προσωπικού τοποθετήθηκε η Μ. Ψαροπούλου αντί του Γ. Στασινόπουλου, ο οποίος τοποθετήθηκε στη θέση του διευθυντή αγωνιστικού.

– Διευθυντής επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, είναι ο Ι. Φιλιππούσης. Στην ίδια θέση είχε τοποθετηθεί και η προερχόμενη από τη διεύθυνση διαιτησίας διεθνών σχέσεων, Ντ. Κοξένογλου, η οποία πλέον αναλαμβάνει τα πρότζεκτς που σχετίζονται με τη FIFA και την UEFA.

– Τη θέση της προϊσταμένης πρωτοκόλλου διατηρεί η Πριόνα, ενώ στις ίδιες θέσεις παρέμειναν ο πρόεδρος του ΣΥΕΠΟ, Εμ. Ήμελλος και Ι. Θεοφίλου (διευθυντής οικονομικών υπηρεσιών).

– Δεν υπήρξαν αλλαγές στους επικεφαλής του τμήματος διαιτησίας (Μαρίνου) και της διεύθυνσης αδειοδότησης (Δημητρίου).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή