Βουλγαράκης: “Θα κάνω τα πάντα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ξαναβρεί το σπίτι του” (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, μίλησε στο Open TV για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, δηλώνοντας αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου ο σύλλογος να ξαναβρεί το σπίτι του.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Ένα από τα πράγματα που με πληγώνουν σαν Αθηναίο πολίτη και πολύ περισσότερο σαν Παναθηναϊκό, είναι ότι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης και από τα πιο ιστορικά της χωράς, με πολύ σπουδαία διαδρομή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά, δεν έχει την έδρα του.

Αυτό είναι μια ανοιχτή πληγή για εμάς. Εγώ λοιπόν στον βαθμό που με αφορά, είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρει και πάλι το σπίτι του. Ώστε όλοι εμείς, που συγκινούμαστε από αυτή την ιδέα και βλέπουμε τις στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού και μας συγκλονίζουν, να έχουμε το σπίτι μας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Ένα από τα πράγματα που με πληγώνουν σαν Αθηναίο πολίτη και πολύ περισσότερο σαν Παναθηναϊκό, είναι ότι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης και από τα πιο ιστορικά της χωράς, με πολύ σπουδαία διαδρομή όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πανευρωπαϊκά, δεν έχει την έδρα του. Αυτό είναι μια ανοιχτή πληγή για εμάς. Εγώ λοιπόν στον βαθμό που με αφορά, είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρει και πάλι το σπίτι του. Ώστε όλοι εμείς, που συγκινούμαστε από αυτή την ιδέα και βλέπουμε τις στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού και μας συγκλονίζουν, να έχουμε το σπίτι μας». Συνέντευξη στο @opentvgr , στην εκπομπή “Με το Νι και με το Σίγμα” με το Νίκο Σαμοΐλη. #athinakaipaliathina #athens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Voulgarakis (@georgevoulgarakis) στις

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή