Βρέθηκε δολοφονημένη η 44χρονη που αγνοείτο στο Μεσολόγγι

Print Friendly, PDF & Email

Νεκρή με εγκαύματα εντοπίστηκε σήμερα η άτυχη 44χρονη μητέρα τριών παιδιών λίγες μέρες μετά την εξαφάνιση της από την Κατοχή Οινιάδων, μία κωμόπολη κοντά στο Αιτωλικό.

Η σορός της γυναίκας βρέθηκε στην παραλία Φωτμού ανατολικά της Τριχωνίδας έξω από το αυτοκίνητό της, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα τραύματά της.

Το άψυχο κορμί της εντοπίστηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε σταλεί στην περιοχή από την Πάτρα προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες.

Το μόνο που ανακοίνωσαν οι άντρες της Ασφάλειας είναι πως πρόκειται για δολοφονική ενέργεια, γι’ αυτό και τώρα ερευνούν τις τελευταίες κινήσεις της γυναίκας η οποία ήταν χήρα. Στο στόχαστρο των ερευνών μπαίνει ο κύκλος των συναντήσεων που είχε ώρες πριν δολοφονηθεί και αν το έγκλημα συνέβη στο χώρο που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της ή αν μεταφέρθηκε νεκρή σε αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα λίγο πριν εξαφανιστεί το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, φέρεται να είχε μία έντονη συνομιλία με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε και στη συνέχεια πήρε το κινητό της και έφυγε από το σπίτι της προς άγνωστη κατεύθυνσης. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα το κινητό της παρέμεινε κλειστό.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή