Για δίσκο ετοιμάζονται τα 100 ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη

Print Friendly, PDF & Email

Περίπου 1,5 χρόνο μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, τα ακυκλοφόρητα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του, ετοιμάζονται να «δοθούν» στο κοινό του.

Από τη στιγμή που το υλικό αυτό δεν είναι κατοχυρωμένο, ανήκει πλέον στην οικογένεια του τραγουδιστή, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, σκοπεύει να το μοιραστεί με ανθρώπους που ο Παντελής αγαπούσε πολύ.

Ο λόγος για μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες, με τους οποίους ο ίδιος διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Η μητέρα του, Αθηνά και ο αδερφός του, Τριαντάφυλλος, σκοπεύουν να μοιράσουν τα 100 ακυκλοφόρητα κομμάτια που βρέθηκαν στο κινητό τηλέφωνο του Παντελή, σε τραγουδιστές πρώτης γραμμής.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Τριαντάφυλλο Παντελίδη -που εκπροσωπεί την οικογένεια στα ΜΜΕ- να έχει κάνει τις πρώτες επαφές με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, η Αμαρυλλίς, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Βασίλης Καρράς.

Κάτι το οποίο δε συνέβη με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο η οικογένεια Παντελίδη δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις μετά τον θάνατο του Παντελή. Υπενθυμίζεται στο σημείο αυτό, πως το τζιπ που οδηγούσε ο τραγουδιστής το μοιραίο βράδυ που έφυγε από τη ζωή, ανήκε στον Ρέμο.

Τα έσοδα από τα κομμάτια αυτά, θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς για τη μνήμη του Παντελή…

Πηγή: dailymedia.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή