Δήμος Πατρέων και ΕΠΣ Αχαΐας προτείνουν το Παμπελοποννησιακό για έδρα της Εθνικής

Print Friendly, PDF & Email

Η Εθνική Ανδρών βρίσκεται σε αναζήτηση έδρας εν όψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Euro, δεδομένου ότι το αχανές ΟΑΚΑ δεν μπορεί να αποτελέσει ένα γήπεδο με ζεστή ατμόσφαιρα.

Ανάμεσα στις λύσεις που εξετάζει η ΕΠΟ είναι το Παγκρήτιο στο Ηράκλειο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στις εναλλακτικές της ομοσπονδίας προστέθηκε ακόμη ένα γήπεδο

Συγκεκριμένα, ο δήμος Πατρέων και η ΕΠΣ Αχαΐας πρότειναν με κάθε επισημότητα στην στην ΕΠΟ το Παμπελοποννησιακό Στάδιο για έδρα της Εθνικής.

Η Πάτρα έχει το πλεονέκτημα ότι είναι μία μεγάλη πόλη, επομένως εγγυάται μεγάλη προσέλευση, επίσης βρίσκεται κοντά στον νομό Αττικής και φυσικά μπορεί να προσελκύσει κόσμο από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου αλλά και ορισμένους της Στερεάς Ελλάδας.

Παράλληλα η επιστολή του Δήμου και της ΕΠΣ αναφέρει ότι έχει προγραμματιστεί η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, ζητώντας ωστόσο τη συμβολή και της ΕΠΟ για την αποπεράτωση του εν λόγω έργου.

Συγκριτικά πάντως με το Ηράκλειο, η Πάτρα υστερεί στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου της και αυτή είναι μία από τις βασικές προδιαγραφές που εξετάζει η UEFA.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή