Δίωξη στον Χιμένεθ και από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Print Friendly, PDF & Email

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον τεχνικό της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ για την άσεμνη χειρονομία που έκανε προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Βάσει των άρθρων με τα οποία κλήθηκε να απολογηθεί ο Ισπανός τεχνικός κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο και τιμωρία αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους. Η υπόθεση θα εκδικαστεί την Πέμπτη (23/11) καθώς ο Χιμένεθ έχει κληθεί σε απολογία και από το Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Η διαφορά στη δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα σε σχέση με το κατηγορητήριο του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Super League είναι ότι διώκεται και με τη διάταξη που επιφέρει ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών. Αλλά το άρθρο 11 με το οποίο διώκεται και από τους δύο κάνει λόγο για αποκλεισμό από έναν έως έξι μήνες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 11 παρ. 2 σε συνδυασμό με άρθρο 10 παρ.1β’ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας 19/11/2017 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή