Δεν πήγε ΟΑΚΑ λόγω μήνυσης ο Κούγιας, κανονικά στο γήπεδο ο Μελισσανίδης

Print Friendly, PDF & Email

Στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα της ΑΕΚ με την ΑΕΛ βρέθηκε κανονικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, δύο ημέρες μετά το επεισόδιο που είχε με τον Αλέξη Κούγια σε μαγαζί της παραλιακής.

Αντίθετα, ο ιδιοκτήτης της «βυσσινί» ΠΑΕ δεν πήγε στο γήπεδο, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΛ κατατέθηκε εις βάρος του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν ενημερώσει ότι ο Αλέξης Κούγιας θα πάει κανονικά στο ΟΑΚΑ, ζητώντας έκτακτα μέτρα ασφαλείας, ενώ στο φύλλο αγώνα ο γνωστός ποινικολόγος έχει δηλωθεί ως διερμηνέας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Προκειμένου να μην παρακολουθήσει τον αγώνα με την ΑΕΚ ο κ. Αλέξης Κούγιας, ένας δικηγόρος με πληρεξούσιο, ώστε να μην συλληφθεί ο Μελισσανίδης, έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον κ. Κούγια για λογαριασμό του Μελισσανίδη, ώστε ο κ. Κούγιας, μόλις εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, να συλληφθεί και να παραμείνει όσο διαρκέσει ο αγώνας στο Αστυνομικό Τμήμα του ΟΑΚΑ για τα διαδικαστικά θέματα, αφού όπως είναι γνωστό, λόγω της ιδιότητας του ως δικηγόρου δεν εφαρμόζεται σε αυτόν η διαδικασία του αυτοφώρου.

Κατόπιν αυτού ο κ. Κούγιας δεν θα παραστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εις βάρος του οποιουδήποτε ψευδομηνυτού ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση αμέσως μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, το οποίο λήγει απόψε στις 12 το βράδυ.

Το αυτόφωρο του Μελισσανίδη και των συνεργών του τελείωσε χθες το βράδυ στις 12, γιατί η επίθεση κατά του κ. Κούγια έγινε την Παρασκευή 8/9/2017».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή