”Δεν χρειάζεται να κάνουμε αναπαραγωγή των ζητημάτων, υπάρχει ηρεμία στην ομάδα”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Γιώργος Δώνης στην συνέντευξή του πριν τo παιχνίδι με τον Βόλο ξεκαθάρισε πως υπάρχει ηρεμία στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την αναταραχή της προηγούμενης εβδομάδας και εξέφρασε την επιθυμία να μην αναπαραχθεί εκ νέου το θέμα αυτό και αναφέρθηκε στα υπόλοιπα ζητήματα γύρω από το τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ηρέμησαν τα πράγματα, οδεύουν τα πράγματα προς της επίλυση των ζητημάτων που θέσατε;

“Εντάξει νομίζω δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια αναπαραγωγή. Ηρεμία υπάρχει. Παίξαμε το παιχνίδι με την Τρίπολη. Ε εντάξει είναι το διάστημα αυτό είναι λίγο περίεργο θεωρώ για όλες τις ομάδες, από την άποψη ότι είναι να ξεκινήσουν τα play-off και τα play-out . Γενικώς και μέσα σε εμάς υπάρχει  αρκετή ηρεμία”.

Αγωνιστικά δεν υπάρχει τόση ηρεμία με την άποψη ότι έχετε τόσα προβλήματα;

“Την περασμένη βδομάδα είχαμε περισσότερα προβλήματα. Τουλάχιστον λύνονται κάποια, με την έννοια ό,τι επιστρέφει ο Σχενκεφελντ ο οποίος ήταν τιμωρημένος και επιστρέφει ο Γιόχανσον. Εντάξει χάσαμε πιθανόν τον Χατζηθεοδωρίδη, δεν ξέρουμε ακόμα θα δούμε σήμερα. Είναι εκτός ο Αγιούμπ λόγω τραυματισμού, είναι ο Ινσούα ακόμα έξω, ο Δώνης είναι τιμωρημένος.

Ευελπιστούμε στα play-off να επανέλθουν όλοι και να είμαστε δυνατοί. Από την άλλη είναι ευκαιρία για κάποια παιδιά που μπαίνουν μέσα στην ομάδα, να δείξουν τον βαθμό ετοιμότητας τους, κάποια άλλα παιδιά να πάρουν τις πρώτες τους συμμετοχές , που θα βοηθήσει στην ψυχολογία τους και στην εμπειρία τους και να δείξουμε στις επόμενες αγωνιστικές, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, να γίνουμε ακόμα καλύτεροι από εδώ που έχουμε φτάσει”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή