Δημητριάδης: “Θα κάνουμε γενναίες μειώσεις στο ποσοστό των εισιτηρίων”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σ. Δημητριάδης
Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα καθώς και στο οικονομικό κομμάτι των σωματείων την επόμενη μέρα της κρίσης του κορωνοϊού.

Για την αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ που εξήγγειλε η κυβέρνηση τόνισε: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε να ανοίξει η πλατφόρμα για να δούμε αν σωματεία που δεν έχουν σχέση εργασίας με υπαλλήλους δικαιούνται να πάρουν αυτό το ειδικό επίδομα».

Για την εξέλιξη των Πρωταθλημάτων τόνισε:
«Εξαρτάται από τις οδηγίες που θα μας δώσουν. Αν μας πούνε ότι πρέπει να γίνουν τα παιχνίδια ένας από τους σχεδιασμούς μας είναι να γίνουν όσο το δυνατόν λιγότερα για να δούμε αν θα μπορέσει η Ενωση να πάρει το οικονομικό βάρος, για να μην το πληρώνουν τα σωματεία. Η Ενωση θα σταθεί δίπλα σε όλα τα σωματεία. Σκέψεις μας είναι για μια χρονιά να κάνουμε τα Πρωταθλήματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Η δεύτερη δόση από το ποσοστό των εισιτηρίων που δίνουν οι ομάδες για τα παιχνίδια τους δεν θα δοθεί, ενώ για τη νέα χρονιά στο ποσοστό εισιτηρίων που θα πρέπει να δώσουν τα σωματεία στην Ενωση θα κάνουμε γενναίες μειώσεις. Θα είναι 50%, 60% θα το δούμε. Θα ζητήσουμε και από τους διαιτητές, τους γιατρούς και τους παρατηρητές για μια χρονιά να βάλουν πλάτη. Στόχος μας είναι τη νέα χρονιά να μην αναστείλει την λειτουργία του κανένα σωματείο για οικονομικούς λόγους».

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή