Εκδικάζεται την Πέμπτη στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή του ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Την Πέμπτη (3/5) και ώρα 11:00 θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του προέδρου της, Ιβάν Σαββίδη και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Λούμπος Μίχελ κατά της με αριθμό 23/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, και της ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφορικά με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Τούμπας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ, είχε τιμωρηθεί για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (τις οποίες έχει ήδη εκτίσει) και πρόστιμο ύψους 63.000, ενώ έχασε και το ματς στα «χαρτιά» με 3-0.

Επιπλέον, στον Ιβάν Σαββίδη, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρία χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ ο Λούμπος Μίχελ τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 90 μέρες και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Με βάση την απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων η βαθμολογία αυτήν τη στιγμή βρίσκει την ΑΕΚ με 67 βαθμούς και τον ΠΑΟΚ με 61, ενώ απομένει μόνο μία αγωνιστική για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή