Ανησυχία στους Κροάτες, φοβούνται για επεισόδια στα ματς με την Εθνική

Print Friendly, PDF & Email

Την ανησυχία τους για τον κίνδυνο επεισοδίων στα ματς με την Εθνική στα μπαράζ που δίνουν ένα εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 εκφράζουν οι Κροάτες, τονίζοντας ότι πρέπει να απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών και στους δύο αγώνες.

«Γνωρίζουν όλοι ότι η κατάσταση με τους οπαδούς των δύο ομάδων δεν είναι καλή. Θα αφήσουν τους Έλληνες να έρθουν στο πρώτο παιχνίδι; Θα πρέπει εμείς να οργανώσουμε ένα τέτοιο ταξίδι για τη ρεβάνς; Ας θυμηθούμε τι έγινε στον τελευταίο μεταξύ μας αγώνα ακριβώς στο ίδιο γήπεδο, αυτό του Ολυμπιακού, το 2011», δήλωσε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Νταβόρ Σούκερ, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Κροατίας, Ιλια Πέρκοβιτς, μίλησε για όσα έζησε στο «Γ. Καραϊσκάκης» το 2011:

«Το 2011 είχαν έρθει με κράνη και άρχισαν να μας ρίχνουν μολότοφ και φωτοβολίδες με πιστόλια. Από τύχη δεν είχαμε θρηνήσει θύματα, αλλά είχαμε πολλούς τραυματίες. Μεταξύ αυτών και δύο παιδιά. Ένας συμπατριώτης μας είχε χάσει το δάχτυλό του και τον είχα συνοδεύσει στο νοσοκομείο. Είχαμε κρύψει τις κροατικές εμφανίσεις κάτω από άλλα ρούχα για να μην κινδυνεύσουμε περισσότερο όσο περιμέναμε να έρθει το ασθενοφόρο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή