ΕΠΣ Αργολιδας: Συγχαρητήρια στον Μανούχο για τη συμμετοχή του στο CORE

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Αργολίδας με ανακοίνωσή της συγχαίρει τον διαιτητή της Ενωσης, Ευάγγελο Μανούχου που επιλέχθηκε στο σεμινάριο προεπιλογής διεθνών διαιτητών CORE που διοργανώνει η UEFA. Παράλληλα η ΕΠΣ Αργολίδας τονίζει πως συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την αναβάθμιση της αργολικής διαιτησίας.

Αναλυτικά:

“Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ και η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Αργολίδας συγχαίρουμε τον διαιτητή της Ένωσης μας Μανούχο Ευάγγελο για την επιλογή του και συμμετοχή του στο σεμινάριο προεπιλογής διεθνών διαιτητών CORE που διοργανώνετε από την UEFA.

Η σχολή αυτή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας, αποτελεί τον προθάλαμο για τους υποψήφιους διαιτητές που προορίζονται για διεθνείς. Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και η Επιτροπή Διαιτησίας στηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα τις προσπάθειες των διαιτητών μας για εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα.

Ευχόμαστε στον Βαγγέλη πρώτα απ’ όλα να ευοδωθούν οι κόποι του και σύντομα να τον δούμε σε παιχνίδια Ευρωπαϊκού επιπέδου. Η προσπάθεια μας για την αναβάθμιση της Αργολικής Διαιτησίας συνεχίζεται”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή