ΕΠΣ Ζακύνθου: Εν μέσω αντιδράσεων πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πρωταθλημάτων

Print Friendly, PDF & Email

Εν μέσω αντιδράσεων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Ζακύνθου για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2018-2019, παρουσία της επιτροπής πρωταθλήματος (Μαλιούφας, Ραυτόπουλος, Καλλιβωκάς, Μαρίνος) και παρουσία αρκετών εκπροσώπων των ομάδων (Α’ και Β’ κατηγορίας) ολοκληρώθηκε η κλήρωση. Την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Νιοτόπουλος και ο Υπεύθυνος Πολιτισμού Θοδωρής Καμπίτσης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Tsilivi Beach Hotel στον Πλάνο ιδιοκτησίας του Θεόδωρου Κολπονδίνου ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Πριν όμως την κλήρωση δημιουργήθηκαν εντάσεις και ενστάσεις από εκπροσώπους αρκετών σωματείων αφού όπως υποστήριξαν η επιτροπή πρωταθλήματος δεν έλαβε υπόψιν της πολλές παραμέτρους με την αλλαγή στην Α΄ κατηγορία, ‘όπως επίσης και ότι δεν μπήκε σε διαβούλευση η αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος. στην Α’ Κατηγορία. Μετά την αποχώρηση της Α.Ε. Γερακαρίων και την αποχώρηση της τελευταίας στιγμής του ΑΟ Βασιλικού, αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς την Επιτροπή καθώς όπως είπαν δεν ήταν σωστή η διαδικασία αφού δεν υπήρχε ενημέρωση πριν από αυτήν. Ο Διονύσης Κλάδης (Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΛΕΟΝΤΑ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΥ), ο Σπύρος Φιορεντίνος (Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ), ο Νίκος Μαρίνος Ξανθός (ΑΙΟΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΝΑΔΟΥ), ο Διονύσης Κουρούμαλος (ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ) και ο Ανδρέας Γκούσκος (ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ).

Οι παραπάνω εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο την δυσαρέσκεια τους για την αλλαγή αυτή αλλά και με τον τρόπο που έγινε. Από την μεριά της η Επιτροπή Πρωταθλήματος υπεραμύνθηκε των αλλαγών αυτών.

Στην συνέχεια, παρά τις αντιδράσεις προχώρησε η διαδικασία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων με την Α’ κατηγορία να είναι πλέον λειψή καθώς σε αυτήν συμμετέχουν μόνο δέκα ομάδες. Το μεγάλο παιχνίδι του πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΑΠΣ Ζάκυνθος και τον ΑΟ Τσιλιβή θα γίνει την 9η αγωνιστική.

Πηγή/Φώτο: ioniansports.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή