ΕΠΣ Μεσσηνίας: Καταδικασμένος για βιαιοπραγία κατά διαιτητή ο Γ’ αντιπρόεδρος!

Print Friendly, PDF & Email

Καταδίκη για βιαιοπραγία κατά διαιτητή βαραίνει τον Γ’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας, ο οποίος εξελέγη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Στο κατηγορητήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας για τον Κ. Μπούνα αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Στις 19.01.2013 βιαιοπράγησε, ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια ως παράγων του ΑΟ Φαραί στον αγώνα με τον Τέλο Άγρα κατά του β’ βοηθού διαιτητή Βασιλείου Γιαννέτσου, πιάνοντάς τον από τον λαιμό και το κεφάλι, σέρνοντάς τον και χτυπώντας το κεφάλι αυτού στον τοίχο και εξυβρίζοντάς τον με τις φράσεις μαλάκα, βλάκα, ηλίθιε και άχρηστε».

Η απόφαση του δικαστηρίου εκδόθηκε στις 12.12.2017.

Σύμφωνα με αυτήν, ο Γ’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας κρίθηκε ένοχος, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή και απαγόρευση προσέλευσης και παρακολούθησης των αγώνων της ομάδας ΑΟ Φαραί για δύο έτη.

Στις 10.02.2018, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της ΕΠΣ που έγιναν στις 26.02 δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Φαραί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Η παράταξη Βασιλόπουλου υποστηρίζει ότι για τα παραπάνω η εκλογή του είναι άκυρη. Ωστόσο, η παράταξη με την οποία ήταν υποψήφιος o Μπούνας θεωρεί ότι στο πρόσωπό του δεν συντρέχει κώλυμα βάσει νόμου.

Ο ίδιος ο Γ’ Αντιπρόεδρος έχει καταθέσει έφεση η οποία καθιστά μη τελεσίδικη την πρωτόδικη απόφαση, ενώ βάσει του αθλητικού νόμου, για να υπάρχει κώλυμα, η απόφαση πρέπει να είναι τελεσίδικη και η ποινή φυλάκισης να είναι τουλάχιστον ενός έτους .

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή