Η έκθεση της αστυνομίας για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα

Print Friendly, PDF & Email

Τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία, περιγράφει στην έκθεσή της για τα γεγονότα της Τούμπας, η αστυνομία, η οποία σημειώνει, ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού, μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η έκθεση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Λίγο πριν από την έναρξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΟΚ -ΠΑΕ ΟΣΦΠ που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την 7.30 ώρα στο πλαίσιο της διοργάνωσης της Superleague Ελλάδος και συγκεκριμένα την στιγμή που παρατάσσονταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο κέντρο του γηπέδου, ο προπονητής της ΠΑΕ ΟΣΦΠ υπ.Ισπανίας, JUNYED GARCIA OSCAR του ANTONIO γεν.1973, ο οποίος μόλις είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο από τη φυσούνα και κινούνταν προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδος, δέχθηκε ένα ρολό χαρτιού ταμειακής μηχανής.

Από τη ρίψη τραυματίστηκε ο ανωτέρω παθόντας προπονητής στο αριστερό άνω χείλος και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια προκειμένου να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Η αναμέτρηση δεν διεξήχθη λόγω αδυναμίας του προπονητής της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ο οποίος διακομίσθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης όπου αρχικά υπεβλήθη στις δέουσες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια νοσηλεύτηκε».

Επίσης, καταγράφονται και τα επεισόδια, που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ και στα οποία, σύμφωνα με την αστυνομία συμμετείχαν περίπου 300 άτομα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή