Η απατημένη σύζυγος ξέσπασε στα ψαράκια του «άτακτου» συζύγου της!

Print Friendly, PDF & Email

Μια εξαγριωμένη μητέρα πέντε παιδιών πήρε μια αλλιώτικη εκδίκηση από τον άντρα της, όταν έμαθε πως την απατούσε.

Η 35χρονη Serena Reynoldson εξοργίστηκε όταν ο John Fitzpatrick την εγκατέλειψε με τα παιδιά και τα κατοικίδια για να ζήσει τον παράνομο έρωτά του, κι έτσι τα έβαλε με τα τροπικά ψαράκια του ενυδρείου.

Τη βλέπουμε να χύνει χλωρίνη μέσα στο ενυδρείο και να φωνάζει χαιρέκακα «ψοφήστε, ψοφήστε, ψοφήστε», βιντεοσκοπώντας το μακάβριο σκηνικό για να του το στείλει. Το υλικό κατέληξε όμως στο δικαστήριο.

Η Reynoldson του έστειλε μια μακρά σειρά από απειλητικά μηνύματα πριν προβεί στην αποτρόπαιη πράξη. Την ώρα που ξεκάνει τα ψαράκια, την ακούμε να του λέει: «Αν εγώ δεν μπορώ να έχω χόμπι ή ζωή, τότε ούτε εσύ μπορείς». Και μετά προσθέτει: «Δεν νομίζω ότι πεθαίνουν. Α, περίμενε, το κάνουν. Κάτσε να φέρω περισσότερη χλωρίνη».

Σε ένα δεύτερο βίντεο, που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο, λέει: «Ωχ, όχι, νομίζω ότι πεθαίνουν. Χλωρίνη, χλωρίνη και περισσότερη χλωρίνη, ας τη ρίξουμε μέσα».

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο της Οξφόρδης, καθώς ο σύζυγος δεν θα το άφηνε έτσι. Η ίδια δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν γνώριζε τι ήταν το υγρό που χαιρέκακα τη βλέπουμε να ρίχνει στο ενυδρείο. Στο τέλος ομολόγησε και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 εβδομάδων με αναστολή, τρώγοντας και πρόστιμο μερικών εκατοντάδων λιρών…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή