Η ΕΠΟ ζήτησε άμεσα συνάντηση με τις UEFA/FIFA για τις κυβερνητικές παρεμβάσεις

Print Friendly, PDF & Email

Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (3/2) στην ΕΠΟ με αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης, οι οποίες κατά την ομοσπονδία παρεμβαίνουν στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι ενοχλημένη με τους χειρισμούς της κυβέρνησης και ουσιαστικά θεωρεί πως γίνονται ενέργειες ανατροπής της, παρότι πρόκειται για εκλεγμένη διοίκηση.

Μετά λοιπόν από διεξοδική συζήτηση, η ΕΠΟ αποφάσισε να ζητήσει εσπευσμένα συνάντηση με τις FIFA και UEFA και πλέον είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος να μεταβεί άμεσα στη Νιόν για να θέσει επί τάπητος τους προβληματισμούς της ΕΠΟ για τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης.

Αντιδράσεις ωστόσο υπάρχουν και σε εκπρόσωπους των Ενώσεων. «Δεν κάναμε τίποτα για να μας εγκαλούν. Αυτήν την στιγμή προσπαθούν να ρίξουν μία νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση και εμείς δεν θα το αφήσουμε έτσι. Θα αντιδράσουμε», ειπώθηκε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Στο επόμενο διάστημα αναμένονται και άλλες κινήσεις αντίδρασης από την ΕΠΟ, η οποία αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο να συγκαλέσει Δ.Σ. και Γενική Συνέλευση.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή