Η κούτα με τα χαμένα εισιτήρια της Εθνικής και η απαίτηση της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Νέα στοιχεία από το πόρισμα της Deloitte, που διενήργησε οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο στην ΕΠΟ μέχρι τον Οκτώβριο του 2016, έρχονται στη δημοσιότητα μέσω του Soccerplus και αφορούν εισιτήρια αγώνων της Εθνικής ομάδας, που κάποιοι πήραν για να πουλήσουν όμως στη συνέχεια… “χάθηκαν” με αποτέλεσμα να υπάρχουν οφειλές προς την ΕΠΟ, ο οι οποίες ούτε ικανοποιούνται, αλλά ούτε επιδιώχθηκε από τις προηγούμενες διοικήσεις της ομοσπονδίας να ικανοποιηθούν.

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα της εταιρείας, από την αναλυτική επισκόπηση των λογαριασμών απαιτήσεων, διαπιστώσαμε την ύπαρξη απαίτησης ποσού 19.000€ «Προπωλήσεις Εισιτηρίων Προκριματικών Αγώνων Παγκοσμίου Κυπέλλου», η οποία μεταφέρεται ακίνητη από το 2006 και δεν έχει εκκαθαριστεί για λόγους που δεν μας έγιναν γνωστοί. Σχετικά στοιχεία δεν μας προσκομίσθηκαν λόγω παλαιότητας του αρχείου.

Σε άλλο σημείο του πορίσματος, που αφορά στα εισιτήρια της Εθνικής αναφέρεται ότι υπάρχει υπόλοιπο απαίτησης ποσού 72 χιλ. ευρώ που αφορά παραληφθέντα εισιτήρια από τον υπεύθυνο του γραφείου ασφαλείας και του τέως Εκτελεστικού Γραμματέα, προκειμένου να πωληθούν για λογαριασμό της ΕΠΟ αναφορικά με τον αγώνα Ελλάδος – Μολδαβίας στο Ηράκλειο Κρήτης το 2007.

Η κούτα με τα εισιτήρια χάθηκε με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να τακτοποιηθεί ο σχετικός λογαριασμός προπώλησης εισιτηρίων!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή