Η πολιτικοποίηση των εκλογών, ο Κούκης, και η υποψηφιότητα Γραμμένου

Print Friendly, PDF & Email

Tα σενάρια περί πολιτικοποίησης των εκλογών της ΕΠΟ που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας από διαφορετικούς διαύλους, οδήγησαν σε μια συζήτηση για το ποια πρόσωπα θα μπορούσαν να προταθούν για να ηγηθούν μιας κίνησης η οποία θα έχει τύχη μόνον εφόσον η υποψηφιότητα Γραμμένου, η οποία αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει αναμφισβήτητα την προτίμηση της πλειοψηφία των Ενώσεων, πάψει να έχει τη στήριξη της ΑΕΚ.

Αυτό μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί και η ΑΕΚ παρά τα όσα συνέβησαν στον τελικό κυπέλλου δεν έχει άρει την υποστήριξή της στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το όνομα που τις τελευταίες ώρες άρχισε να συζητείται είναι αυτό του Δημήτρη Κούκη.

Ο Κούκης είναι δικηγόρος, υπήρξε μέλος του ΔΣ και ταμίας της ΕΠΟ στις αρχές τις προηγούμενης δεκαετίας έως το 2004, είναι στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, επί των ημερών της κυβέρνησης του οποίου υπήρξε πρόεδρος της πολιτικής αεροπορίας.

Η εμπλοκή του με το ποδόσφαιρο και ειδικότερα η παρουσία του στην ΕΠΟ εκείνη την περίοδο οφείλεται και στη συγγενική σχέση που έχει με τους αδερφούς Μητρόπουλους.

Οι Ενώσεις που παραμένουν πιστές στο προηγούμενο καθεστώς, το οποίο στήριζε ο Ολυμπιακός, μετά την παραίτηση Ελευθεριάδη και έχοντας πάψει να αποτελούν πλειοψηφία δεν έχουν ορίσει επικεφαλής.

Παρακολουθούν τις εξελίξεις και ελπίζουν στην «φθορά» τις υποψηφιότητας Γραμμένου και στο ανακάτεμα της τράπουλας…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή