Ένταση με Καμμένο και οπαδούς του Ολυμπιακού στο πόλο γυναικών (pic)

Print Friendly, PDF & Email

Επεισοδιακός ήταν ο τέταρτος τελικός στο πόλο γυναικών, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό. Οπαδοί των «ερυθρόλευκων» συνθηματολόγησαν κατά του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου και αυτός απάντησε με άσεμνες χειρονομίες!

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε την Πέμπτη (11/5) στον Λαιμό για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση καθώς προπονήτρια στην ομάδα της Βουλιαγμένης είναι η αδερφή του, Αλεξία Καμμένου. Στο κολυμβητήριο ωστόσο βρέθηκε και μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, η οποία εισέβαλε με «ντου» στις εξέδρες.

Μόλις λοιπόν ο Πάνος Καμμένος έγινε αντιληπτός από τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων», υπήρξε ένταση με συνθήματα που απευθύνονταν στον υπουργό Άμυνας.

Ο Καμμένος αντέδρασε έντονα στις αποδοκιμασίες και σύμφωνα με όσους ήταν εκεί προχώρησε σε χειρονομίες προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ενδεικτική είναι άλλωστε η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Οι οπαδοί πάντως του Ολυμπιακού, οπλισμένοι ορισμένοι με καρέκλες, συνθηματολόγησαν χυδαία και κατά της αδερφής του Πάνου Καμμένου, Αλεξίας ενώπιον μάλιστα της 16χρονης κόρης της, που επίσης ήταν στο κολυμβητήριο.

«Εβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου», υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

Για την ιστορία ο Ολυμπιακός κέρδισε 9-8, ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά και έτσι ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στην έδρα των «ερυθρόλευκων».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή