Η σύντροφος του Μπουφόν βλέπει στον τελικό του Champions League την Τσέλσι!

Print Friendly, PDF & Email

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Ιλάρια Ντ’ Αμίκο, είναι το νέο πρόσωπο στην εκπομπή του Sky Sports για το Champions League, όμως φαίνεται πως πρέπει να προετοιμάζεται καλύτερα για να έχει μία καλή παρουσία.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στη Gazzetta dello Sport μίλησε η δημοσιογράφος από την Ιταλία μίλησε για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τονίζοντας ότι η Τσέλσι έχει πιθανότητες να βρεθεί στον τελικό!

Η επιλογής της αυτή δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση, καθώς οι «μπλε» του Λονδίνου είναι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League!

«Στο ρομαντικό μου όνειρο, βλέπω την Παρί στον τελικό, γιατί θέλω ο Τζίτζι σε έναν τελικό να καταφέρει να κερδίσει. Για τον τελικό του Champions League πάντως βλέπω το ζευγάρι Γιουβέντους – Μάντσεστερ Σίτι ή το Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι. Η Γιουβέντους για εμένα είναι το φαβορί, γιατί ενισχύθηκε πολύ. Υπάρχει όμως και η Τσέλσι του Σάρι, που ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, παρά τον λίγο χρόνο που είχε για να φτιάξει την ομάδα του», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ντ’ Αμίκο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή