Θεοδωρίδης: “Μπράβο στον Παναθηναϊκό, για να τα λέει κάπου στηρίζεται”

Print Friendly, PDF & Email

“Μπράβο στον Παναθηναϊκό”, έδωσε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Π., Σ. Θεοδωρίδης, για την ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που δεν τελέστηκε.

Μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακούς Π. μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά, είπε:

“Εχουν διαλύσει και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα αρχίσω τελείως αντίστροφα σήμερα. Θα αρχίσω από την ανακοίνωση και μπράβο τους, του Παναθηναϊκού. Ο οποίος επεσήμανε σήμερα ότι η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει όλα τα όργανα, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Είναι χοντρά αυτά που λέγονται και δεν θα την πληρώνει ο ελληνικός λαός για τον οποιοδήποτε επιχειρηματία. Για να τα λέει ο Παναθηναϊκός κάπου στηρίζεται. Μην ξεχνάτε ότι στην αρχή υπήρχε συμμαχία τριών ομάδων και ο Ολυμπιακός ήταν απ’ έξω. Εμείς δεν θα αφήσουμε κανέναν επιχειρηματία, ό,τι σχέσεις και αν έχει, γιατί εδώ το γράφει καθαρά, να ακουμπήσει τον Ολυμπιακό.

Μέχρι στιγμής εγώ ξέρω τι τραβάει ο Ολυμπιακός. Εμείς που δουλεύουμε στον Ολυμπιακό ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω από την Ολυμπιακό. Εμείς που δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για τον Ολυμπιακό, τίμια και ωραία. Βάζει εκατομμύρια ο πρόεδρος μας. Αλλοι πάνε να φτιάξουν γήπεδα τσάμπα, άλλοι πάνε να κάνουν και εγώ δεν ξέρω τι.

Εχω καλέσει επανειλημμένος τον πρόεδρο της ΕΠΟ, ο οποίος με αποφεύγει και εγώ δεν ξέρω σαν τι, να συζητήσουμε τα πάντα, αλλά με επιχειρήματα και επί της ουσίας…

Ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, του έχετε αφαιρέσει 14 βαθμούς και μπορώ να το αποδείξω με βιντεοκασέτες και τα πάντα…”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή