Θεσσαλονίκη: Η πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συγκεντρώθηκαν από τις 18:00 στην Καμάρα για το συλλαλητήριο σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περνώντας από την πύλη της ΔΕΘ επί της Εθνικής Αμύνης, ομάδα οπαδών πέταξε κροτίδες και μπουκάλια νερού κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια συνέχισαν την πορεία. Κλούβες των ΜΑΤ απέκλεισαν τη διέλευση προς τα ανατολικά επί της Λεωφόρου Στρατού στο ύψος του πύργου του ΟΤΕ, ενώ διμοιρίες βρίσκονταν σε ετοιμότητα στη νότια πύλη της Έκθεσης.

Παρά τον αρχικό σχεδιασμό να κατευθυνθούν προς την Τούμπα, οι οπαδοί έστριψαν στην Τσιμισκή και κατευθύνθηκαν προς δυτικά ενώ σημειώνεται πως η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτονταν αναλόγως την κατεύθυνση της πορείας.

Υπενθυμίζεται πως οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» αναπτύχθηκαν τόσο στην Καμάρα όσο και στην αρχή της πλατείας Ναυαρίνου αλλά και στον δρόμο και με συνθήματα και τρικάκια έβαλλαν κατά της κυβέρνησης και του Ολυμπιακού.

Οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί τάσσονται κατά της τροπολογίας που πέρασε κατά πλειοψηφία από τη Βουλή, με την οποία οι ΠΑΕ δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό αλλά με αφαίρεση βαθμών για φαινόμενα πολυϊδιοκτησίας, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο χαρίζεται το πρωτάθλημα στους Πειραιώτες.

Σημειώνεται πως το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε ενόψει των εγκαινίων της 28ης Agrotica στη ΔΕΘ, στις 19:00, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη.

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή