«Δεν είμαι εγώ που θα κρατήσω την ομάδα, ο κόσμος θα το κάνει»

Print Friendly, PDF & Email

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν στη Λεωφόρο μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ (2-0) «εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ», με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να στέκεται στην παρουσία τους που έδωσε ώθηση στους παίκτες.

«Αγωνιστικά δεν είμαστε αυτό που θέλουμε και αυτό που μπορούμε. Φτάσαμε στο 2-0 περισσότερο με την θετική αύρα και την ώθηση του κόσμου παρά από το παίξιμό μας. Έχουμε διάθεση και θέληση αλλά και πολύ άγχος και πίεση, όμως πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι και με μία δύο νίκες θα το ξεπεράσουμε», είπε αρχικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» στη NOVA, ενώ για τους οπαδούς πρόσθεσε:

«Νομίζω πως το σύνθημά τους τα λέει όλα».

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ουζουνίδης επεσήμανε ότι ο κόσμος θα κρατήσει την ομάδα μέσα στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα, από εκεί και πέρα όμως η δύναμη είναι ο κόσμος και έδειξε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα. Βλέποντας τον κόσμο ίσως μεγάλοι παράγοντες αποφασίσουν να βοηθήσουν. Όσο μπορούμε θα την κρατήσουμε στο ψηλότερο δυνατό επίπεδο. Τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν βέβαια δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε.

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρατήσει την ομάδα. Την ομάδα θα την κρατήσει ο κόσμος. Όσοι είμαστε στον σύλλογο προσπαθεί για το καλύτερο από το πόστο του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ελληνας τεχνικός

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή