Καμμένος: Εγκλημα η άναρχη δόμηση στο Μάτι

Print Friendly, PDF & Email

«Λάδι στη φωτιά» ρίχνει ο Πάνος Καμμένος, επιρρίπτοντας τις ευθύνες της τραγωδίας στα θύματα και τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές.

Μετά τον έντονο διάλογο που είχε το πρωί με κάτοικο της περιοχής και το περιβόητο «Μόνο ο Πορτοσάλτε και εσείς τα λέτε» που του είπε, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας «χτύπησε» ξανά, μιλώντας στο BBC και πετώντας το… μπαλάκι των ευθυνών στους κατοίκους που καταπάτησαν την περιοχή.

Αφού ξεκαθάρισε στον ρεπόρτερ του βρετανικού δικτύου ότι δεν είναι ο αρμόδιος υπουργός για τη λειτουργία της πυροσβεστικής υπηρεσίας, ρωτήθηκε γιατί δεν υπήρχε δρόμος διαφυγής και μία συντονισμένη επιχείρηση για να απομακρυνθούν από την περιοχή και απάντησε τα εξής:

«Αυτό (σ.σ. η άναρχη δόμηση) είναι έγκλημα. Έγκλημα από το παρελθόν, γιατί στο Μάτι και σε αυτήν την ακτογραμμή της Αττικής οικοδομήθηκαν οι περισσότερες κατοικίες χωρίς την απαραίτητη άδεια. Έχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους. Μετά από μία τέτοια τραγωδία είναι καιρός να καταλάβουν και οι ίδιοι ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην τηρούν τους νόμους και τους κανόνες».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή