Καραπαπάς: «Από το ΦΩΣ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα»

Print Friendly, PDF & Email

Κατά του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας ΦΩΣ, στο οποίο γίνονταν αναφορά στα λάθη που έγινε το καλοκαίρι από τους διοικούντες την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τοποθετήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας των «ερυθρολεύκων» στο Facebook:

«Από το ΦΩΣ των ΣΠΟΡ δεν περιμέναμε να σεβαστούν τα δύσκολα. Εδώ και στα εύκολα προσπαθούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Αλλά επειδή αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν θα αφήσουμε να τρελαθεί ο κόσμος και να παρασύρονται δικοί μας άνθρωποι, δυο διευκρινίσεις για σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας.

  1. Η διοίκηση ζήτησε από τον Χάσι την πρόκριση στους ομίλους όπως θα τη ζητούσε από κάθε προπονητή! Προφανέστατα δε θα πει η διοίκηση τι προετοιμασία θα γίνει και πως θα γίνει αυτή. Γι αυτό αποφασίζουν ΜΟΝΟ οι προπονητές. Το να γράφουν ότι ζητήσαμε χαλαρή ή σκληρή προπόνηση, είναι γελοίο τουλάχιστον.
  2. Ο Χρήστος Μουρίκης έφυγε από το Ρέντη με εισήγηση του Τάκη Λεμονή και ΟΧΙ του Ντάρκο Κοβάσεβιτς όπως ψευδώς γράφει η εφημερίδα. Και κατά κοινή ομολογία στο Ρέντη, από τότε υπάρχουν μεγάλα ζητήματα με την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών.

Προσπαθούμε να γυρίσουμε την κατάσταση και θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους. Άσχετα με το πόσοι θα σταθούν δίπλα μας, δε θα αφήσουμε τα ψέματα των χορηγούμενων από τον ΟΠΑΠ να περνούν έτσι…».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή