Καρυπίδης σε Περέιρα: «Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα, δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό»

Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Αρης, Θόδωρου Καρυπίδη με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα.

Ο πρόεδρος του Αρη, συνοδευόμενος από την αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Αντώνη Διαμαντόπουλο, εξέφρασε στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή παράπονα για τη διαιτησία του Κομίνη στον αγώνα με τον Πανιώνιο τονίζοντας ωστόσο ότι γίνονται διαρκώς λάθη ιδίως από τους βοηθούς διαιτητές:

“Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα και μας στοιχίζουν. Θέλουμε σαν Αρης να σας βοηθήσουμε στο έργο σας γι αυτό και κρατάμε χαμηλούς τόνους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση . Προσέξτε ιδιαίτερα τους βοηθούς. Κάνουν τραγικά λάθη και στοιχίζουν”.

Από την πλευρά του, ο Μέλο Περέιρα τόνισε πως η ΚΕΔ έχει απόλυτη γνώση των επιδόσεων των διαιτητών, παρακολουθεί στενά την εξέλιξή τους και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Από εκεί και πέρα, η πλευρά του Αρη ζήτησε και επίσημα τον ορισμό ξένων διαιτητών στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Βικελίδης», αίτημα το οποίο φαίνεται να έκανε δεκτό η ΚΕΔ, με τον Περέιρα μάλιστα να προτίθεται να παρακολουθήσει από κοντά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή