Κασδοβασίλης: “Δε φταίω μόνο εγώ, συγγνώμη στον κόσμο της Δόξας”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αντώνης Κασδοβασίλης, τοποθετήθηκε για την γκάφα… με τη συμμετοχή έξι ξένων στην ενδεκάδα της Δόξας Δράμας στον αγώνα με τον Άρη, αναλαμβάνοντας μερίδιο της ευθύνης.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στον Metropolis 95,5:

«Δεν είπα ότι αναλαμβάνω το λάθος, αλλά ότι έχω μερίδιο ευθύνης, όπως έχουν κι άλλοι μερίδιο ευθύνης. Δεν κρύβομαι από κανέναν. Ζητώ συγγνώμη από τον Μπύρο και τον κόσμο της Δόξας για το μερίδιο ευθύνης μου. Δεν είπα ποτέ ότι το παίρνω επάνω μου. Ποιος το είπε αυτό; Ο κύριος Μπύρος βγήκε στο ραδιόφωνο και είπε όλα αυτά που είπε. Αν αυτά είναι πραγματικά και σοβαρά, τι να σας πω…Είναι η άποψή του.

Ρωτήσατε τον Μπύρο αν του ζήτησα συγγνώμη, αν ζήτησα από τον κόσμο, αν πρέπει να φύγω ή όχι. Αν θέλει να με απολύσει, ας με απολύσει. Όταν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει τι έγινε, του είπα ότι έχω μερίδιο ευθύνης. Δεν ήθελα να έρθω σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο, γι’ αυτό δεν ήθελα να μιλήσω. Δεν έχω κανέναν φόβο, ούτε ντρέπομαι να μιλήσω.

Είπα ότι έχω απλά μερίδιο ευθύνης. Δεν ευθύνομαι, όμως, μόνο εγώ. Δεν θέλω να μπω στο τριπάκι να απαντήσω σε αυτά που λέει ο πρόεδρος. Αν θέλει να με απολύσει, ας με απολύσει. Με πήρατε να ακούσω τις δηλώσεις του για το μαλλί ότι χτενίζομαι για να βγαίνω στον φακό. Πρώτη φορά βγαίνω στον φακό;»

Για το ποιος άλλος έχει την ευθύνη: «Όχι μόνο εγώ, πάντως. Δεν θέλω να σας πω κάτι άλλο. Όποιος μπορεί, ας καταλάβει. Δεν θέλω να ονοματίσω ανθρώπους. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο και του είπα ότι έχω μερική ευθύνη. Ας καταλάβει ο πρόεδρος ποιοι άλλοι ευθύνονται. Δεν φταίω μόνο εγώ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή