Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας για τις αλλαγές στο καταστατικό της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έκανε η ΕΠΣ Λακωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus η καταγγελία αφορά διαφοροποιήσεις στο δημοσιευμένο καταστατικό της ομοσπονδίας σε αντιδιαστολή με το κείμενο του καταστατικού που δόθηκε πριν την τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τον περασμένο Ιούνιο στις Ενώσεις και με όσα ψηφίστηκαν στην ίδια Γενική Συνέλευση.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα Ένωση υπάρχουν τροποποιήσεις όσον αφορά στη διατύπωση σε 12 άρθρα του καταστατικού και στο παράρτημα Γ’ αυτού.

Οι διαφοροποιήσεις είναι από μία λέξη – κάτι που έχει να κάνει με τη σαφήνεια της διατυπωμένης πρότασης- , έως μία ολόκληρη πρόταση-προσθήκη.

Στο φάκελο με τη καταγγελία περιλαμβάνονται το σχέδιο του καταστατικού που δόθηκε στις Ενώσεις, οι τρεις σελίδες με αλλαγές που μοιράστηκαν στο σώμα την ημέρα της ΓΣ, τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης του Ιουνίου 2017 και όλες οι αλλαγές που έγιναν στο καταστατικό που εγκρίθηκε από το Ειρηνοδικείο Αθηνών και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα των διαφοροποιήσεων που υπήρξαν στο δημοσιευθέν καταστατικό τέθηκε από την ΕΠΣ Λακωνίας και κάποιες άλλες Ενώσεις και στην εκλογική ΓΣ της ΕΠΟ στις 18 Αυγούστου, όπως και το θέμα της έγκρισης των πρακτικών της ΓΣ του Ιουνίου 2017.

Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία. Τα πρακτικά καταψήφισαν, μεταξύ άλλων, οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή