Κληρώνει σήμερα για τη Super League 1, αβεβαιότητα και αναμονή στη Super League 2

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ στη Super League 2 υπάρχει αβεβαιότητα λόγω της μη υπογραφής της υπεσχημένης σύμβασης με την ΕΡΤ για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος οι ομάδες προειδοποιούν ότι δεν θα κατέβουν ν’ αγωνιστούν και ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε από την ΕΠΟ να μην εγκρίνει την προκήρυξη του πρωταθλήματος της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας,  πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα στις 18:00 σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 1.

Στην κληρωτίδα θα μπουν 14 ομάδες, ενώ όπως προβλέπεται στην προκήρυξη, το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με αγώνες πλέι οφ, με τις ομάδες που στην κανονική περίοδο θα τερματίσουν στις θέσεις 1-7 και πλέι άουτ με τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 8-14.

Στην επόμενη κατηγορία θα υποβιβαστεί η τελευταία ομάδα, μετά τη διαδικασία των πλέι άουτ, ενώ η προτελευταία θα δώσει αγώνα μπαράζ με τη δεύτερη της Σούπερ Λιγκ 2.

Για τη Super League 2 κρίσιμη θα είναι αυριανή ημέρα, αφού έπειτα από τις “διαβεβαιώσεις από την πολιτεία” ζητήθηκε η υπογραφή σύμβασης με την ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή