Κληρώνει στις 15:00 η Γ’ Εθνική εν μέσω αντιδράσεων και απειλών για αποχώρηση

Print Friendly, PDF & Email

Με νωπές τις αντιδράσεις των Ενώσεων και των σωματείων για τον τρόπο που συγκροτήθηκαν οι όμιλοι της Γ’ Εθνικής, στις 15:00 στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος, που περιλαμβάνει οχτώ ομίλους.

Μέχρι στιγμής από αυτά που έχουν γίνει γνωστά, οι ομάδες που ανήκουν στις Ενώσεις της Αχαΐας, της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας έχουν ενημερώσει την ΕΠΟ ότι δεν θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα διότι θεωρούν άδικο τον καταρτισμό των ομίλων, ενώ οι ομάδες από την Ηλεία θα διαμαρτυρηθούν για το δικό τους όμιλο.

Παράπονα υπάρχουν και από άλλες Ενώσεις όμως για παράδειγμα της Κεφαλλονιάς, η οποία βάζει θέμα οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου της.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο πόσες ομάδες θα προβιβαστούν στη νεοσύστατη του χρόνου ημιεπαγγελματική Football League. Θεωρείται δεδομένο ότι θα προβιβαστεί η πρώτη κάθε ομίλου, ενώ υπάρχει σενάριο να γίνουν μπαράζ μεταξύ των δεύτερων κάθε ομίλου και να ανέβουν τέσσερις ακόμη ομάδες.

Παρακάτω η συγκρότηση των ομίλων με βάση τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις:

1ος Ομιλος: ΕΠΣ Εβρου, Θράκης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Κιλκίς, Ξάνθης.

2ος Ομιλος: ΕΠΣ Μακεδονίας, Χαλκιδικής, Πέλλας, Ημαθίας, Φλώρινας και το σωματείο Ελπίς Σκουτάρεως που ανήκει στην ΕΠΣ Σερρών.

3ος Ομιλος: ΕΠΣ Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας/Λευκάδας, Αρτας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηπείρου, Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενών.

4ος Ομιλος: ΕΠΣ Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Θεσσαλίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Πιερίας.

5ος Ομιλος: ΕΠΣ Πειραιά, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων, Ηρακλείου.

6ος Ομιλος: ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Ανατολικής Αττικής, Αχαΐας, Ηλείας.

7ος Ομιλος: ΕΠΣ Αθηνών, Κορινθίας, Κυκλάδων, Εύβοιας, Λέσβου.

8ος Ομιλος: ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Κεφαλλονιάς, Ζακύνθου, Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αργολίδας, Βοιωτίας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή