Λεβέντης: “Όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν, να επιστραφούν οι βαθμοί”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βασίλης Λέβεντης, μίλησε στον “ARENA FM 89.4” και αναφερόμενος στην τιμωρία του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι οι βαθμοί πρέπει να επιστραφούν στην ομάδα και να τιμωρηθεί με πρόστιμο ο Ιβάν Σαββίδης, αφού “όλοι όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν”.

Επίσης, για τη συμπεριφορά του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδη Φωκά, στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ, είπε ότι “παρεσύρθη από το κλίμα το οποίο ήταν διπλά αρνητικό”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τα όσα είπε ο Αριστείδης Φωκάς στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ: “Παρέστη ο βουλευτής σε μία συγκέντρωση οπαδών η οποία ήταν λίγο θερμόαιμη. Άρχισαν οι ιαχές κατά του ελληνικού κοινοβουλίου, ένα γνωστό σύνθημα και βρήκαν όλοι τώρα αφορμή να φάνε το κεφάλι του Φωκά.

Ο βουλευτής δεν είπε αυτό το σύνθημα και δεν αντέδρασε. Έπρεπε να κάνει ένα νεύμα όχι τέτοια. Κι αυτός παρεσύρθη από το κλίμα το οποίο ήταν διπλά αρνητικό. Την ιαχή αυτή δεν την φώναξε ο Φωκάς. Την φώναξε η συγκέντρωση και απλά ο Φωκάς ήταν παρών και δεν πρόλαβε δια νεύματος ν’ αντιδράσει”.

Για την δικαστική υπόθεση του ΠΑΟΚ: “Να βάλουνε ένα πρόστιμο στον Σαββίδη για παράδειγμα 30.000 ευρώ, αλλά τον ΠΑΟΚ να τον αποκαταστήσουν σε ό,τι αφορά τους βαθμούς. Αυτό είναι το σωστό. Δεν πρέπει η ομάδα να πληρώσει την όποια απερισκεψία . Όλοι όσοι έχουν ομάδες οπλοφορούν”.

Για το ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο: “Εννοείται ότι πρέπει να κρίνεται στο γήπεδο. Και όχι στα δικαστήρια. Είχα προειδοποιήσει να μην κάνουν το λάθος και κόψουν βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Κάντε κάτι για το λάθος του Σαββίδη , αλλά την ομάδα Η φανέλα είναι η Μακεδονία η ίδια”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή