Μήνυμα ΠΣΑΠ σε Βασιλειάδη για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Print Friendly, PDF & Email

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, είχε το ΔΣ της ΠΣΑΠ, το οποίο απαρτίζουν οι Παναγιώτης Κόρμπος (πρόεδρος), Γιώργος Γεωργίου (αντιπρόεδρος), Βασίλης Παπαδόπουλος (γενικός γραμματέας) και Γιάννης Λαζανάς (ταμίας), ενώ μαζί τους ήταν και ο νομικός σύμβουλος του Συνδέσμου, Θανάσης Μακρυνιώτης.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα γεγονότα που οδήγησαν στη διακοπή της Super League, με τους παίκτες να ξεκαθαρίζουν στον κ. Βασιλειάδη ότι  η πάγια θέση τους είναι να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα, καθώς οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι οι ποδοσφαιριστές.

«Αυτό που μεταφέραμε στον κ. Βασιλειάδη ήταν η ανάγκη του ποδοσφαιριστή να παίξει ποδόσφαιρο και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα. Αυτό που είχαμε δηλώσει με την ανακοίνωση των αρχηγών το μεταφέραμε και στον Υπουργό. Όλοι οι φορείς πρέπει να συζητήσουν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα κοινωνικό γεγονός, πρέπει να το καταλάβουν όλοι ότι η λύση για το καλό του ποδοσφαίρου είναι ο ποδοσφαιριστής να γίνει ξανά πρωταγωνιστής και να ασχολούνται όλοι μ’ αυτόν και με τίποτα άλλο. Η επανέναρξη του πρωταθλήματος δεν εξαρτάται, όμως από τον ποδοσφαιριστή. Αν ήταν στο χέρι μας, το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε άμεσα. Αυτό είναι στο χέρι του υπουργού και στους άλλους φορείς», δήλωσε μετά το τέλος της συνάντηση ο Παναγιώτης Κόρμπος.

Οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ κράτησαν την ίδια στάση και σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, τον διευθύνων σύμβουλο της Λίγκας, Μάκη Γκαγκάτση, αλλά και το νομικό εκπρόσωπο του συνεταιρισμού, Γιάννη Οικονομάκη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή