Μαλιούφας: « Το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ζακύνθου θα ξεκινήσει κανονικά»

Print Friendly, PDF & Email

Προβληματισμό προκάλεσε η αναβολή της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου ΕΠΣ Ζακύνθου με την λιτή ανακοίνωση της Ένωσης να αναφέρει ότι υπήρξαν προβλήματα στα γήπεδα αλλά και στις κάρτες υγείας των αθλητών.
«Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ανακοινώθηκε ότι αναβάλλεται η ημερομηνία έναρξης των αγώνων Κυπέλλου 12/13-10-2019 όπως είχε ανακοινωθεί , λόγω προβλημάτων, γήπεδα-κάρτα υγείας αθλητών κ.α. Τα Σωματεία θα ενημερωθούν για την ημερομηνία έναρξης των αγώνων Κυπέλλου» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ζακύνθου Λεωνίδας Μαλιούφας αναφέρθηκε στα προβλήματα υπάρχουν και οδήγησαν στην αναβολή της πρεμιέρας του Κυπέλλου, αλλά ξεκαθάρισε ότι το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
«Έχουνε περάσει περίπου 11-12 ομάδες. Την Πέμπτη θα περάσουν άλλες πέντε. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά. Δεν έχουμε πίεση χρόνου για το Κύπελλο επειδή οι Μικτές παίζουν τον Γενάρη. Κάθε Τετάρτη είναι ελεύθερη για αγώνες μέχρι τότε. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο. Η κάρτα υγείας είναι απαραίτητη».

Ο κ. Μαλιούφας αναφέρθηκε και στο ζήτημα των Γηπέδων που ήταν και σημαντικό θέμα σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και επισήμανε ότι η επικοινωνία με την Δημοτική Αρχή είναι σε καλό επίπεδο.
«Η κατάσταση ξέρουμε ποια είναι. Δεν είναι η ιδανική, ούτε η καλύτερη δυνατή. Προσπαθούμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Υπάρχει επικοινωνία και περιμένουμε. Είμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση».

”Η ΕΠΣ Ζακύνθου γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί στα γήπεδα του νησιού μας, ενώ ίσως κληθεί να λύσει και τα προβλήματα που θα προκαλέσει το κλείσιμο του Δημοτικού Γηπέδου Αμπελοκήπων, με τις διαδικασίες να προχωρούν προς τα μπροστά.”

Σημαντική η συμβολή του Β. Δημητρόπουλου για τις κάρτες υγείας

Συχνά επισκέπτεται το νησί ο Γιατρός κ. Βαγγέλης Δημητρόπουλος, ο οποίος έχει κληθεί από την ΕΠΣ Ζακύνθου να συνδράμει σχετικά με την κάρτα υγείας. Πρόκειται για έναν άνθρωπο κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Ηλείας, ενώ έχει εξαιρετικές σχέσεις και στο νησί . Αποφασίστηκε ότι αυτός θα μπορέσει να βοηθήσει τις ομάδες να λύσουν το ζήτημα με την κάρτα υγείας και να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές έτοιμοι ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Να σημειώσουμε ότι σε περίπτωση που δεν έχουν ενημερωθεί όλες οι κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών του νησιού δεν μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Πηγή: imerazante

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή